Rendelőnk

Seereiner Fogászati RendelőA Seereiner Fogászati Magánrendelő 1986-ban alakult meg Dr. Seereiner Oszkár és Dr. Fábián Adrienne  fogorvosházaspár rendelésének összevonásából. Fiuk, Dr. Seereiner Tamás is az orvosi egyetem elvégzése óta velük dolgozik.

A rendelő alapítása óta ezen a címen működik megfizethető árakon, és elsősorban a hiányzó fogak pótlására specializálódott. A kezdetben egy fogászati székből és egy kis fogászati váróhelységből álló fogorvosi rendelő a mai napra még két fogászati székkel, kényelmes, klimatizált nagy váróval, digitális fogröntgenkészülékkel, fogászati- implantológiai felszereléssel és egy fogászati-sebészi motorral egészült ki. A foghiányok pótlásához minden előkészítő művelet, mint a gyökérkezelés, csontkorrekció, letört fogak, gyökerek eltávolítása, fogászati implantátum beültetése mind helyben megoldható.

A rendelő családi-baráti vállalkozás, több évtizede visszajáró betegkörrel. Azóta sok családnak már három generációja is ide jár kezelésre. Dr. Seereiner Tamás és Dr. Kelemen Zoltán egyetemi éveikből ismerik egymást. A fiatalabb orvosoknak, amennyiben szükséges, mindig van lehetősége az esetet egy idősebb kollégával megkonzultálnia.Magánrendelőnk teljes fogászati és szájsebészeti ellátást nyújt a kor legmodernebb eszközeivel és anyagaival.